Ben je op zoek naar de perfecte jazzband voor de muzikale omlijsting van je volgende evenement? Ontdek dan de onweerstaanbare charme van onze jazzbands!

jazzduo of trio?

Er is iets onmiskenbaar magisch aan een jazzduo. Compact en mobiel, brengen ze de sfeer waar je maar wilt. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst thuis, een bescheiden feestje in de tuin of een romantische bruiloft, een jazzduo past zich moeiteloos aan elke setting aan. Met 123JazzTrio.nl geniet je van de vrijheid en flexibiliteit die een duo biedt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de muziek. Het is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar betaalbare luxe en een warme, persoonlijke sfeer. Suggesties: het Sunshine Duo en het JZ Duo.

jazzband boeken!

Maar wat als je een hele jazzband wilt? Dat is waar onze betoverende jazztrio’s in het spel komen. Een jazztrio klinkt als een volwaardige band, compleet met een rijke en dynamische geluidservaring. Stel je voor: de harmonieën zweven door de lucht terwijl de ritmes je hart doen dansen. Met een jazztrio van 123JazzTrio.nl creëer je een muzikale ervaring die je gasten nog lang zal bijblijven.

jazzband jazztrio jazz band trio boeken feest bruiloft België Amsterdam

Ontdek de magie van live jazzmuziek met 123JazzTrio.nl. Boek vandaag nog een jazzband en laat de klanken van verfijnde jazz en tijdloze melodieën je evenement transformeren tot een onvergetelijke belevenis.

Zie ook: Muziekbureau Zoeteman voor meer muziek!

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Een van de meest bijzondere dagen in jullie leven staat voor de deur, en natuurlijk willen jullie dat deze dag perfect is tot in het kleinste detail. Als jullie nog steeds twijfelen over welke muzikale touch jullie ceremonie onvergetelijk kan maken, overweeg dan de magie van livemuziek op jullie ceremonie, gebracht door bijvoorbeeld Vera’s Westera jazzduo -VoW Songs- van 123JazzTrio.nl.

Waarom kiezen voor livemuziek op jullie ceremonie?

Het toevoegen van livemuziek aan jullie ceremonie brengt een extra dimensie van emotie en elegantie met zich mee. Terwijl de meeste koppels nadenken over de keuze tussen een DJ en een Spotify-afspeellijst, is er iets onweerstaanbaars aan het hebben van een live jazzduo dat speciaal voor jullie speelt.

De magie van jazzduo’s: verfijning en flexibiliteit

Jazzmuziek staat bekend om zijn verfijning, improvisatie en het vermogen om verschillende emoties over te brengen. Een jazzduo kan zich gemakkelijk aanpassen aan de sfeer van jullie ceremonie.

Bij 123JazzTrio.nl begrijpen we dat elke ceremonie uniek is, net als elk jazzduo-optreden dat we leveren. Onze getalenteerde musici brengen niet alleen prachtige muziek, maar voelen ook de stemming aan en passen zich graag aan jullie wensen aan.

Een persoonlijke touch: jullie favoriete nummers in een jazzjasje

Een van de grote voordelen van livemuziek is de mogelijkheid om jullie favoriete nummers een unieke draai te geven. Een jazztrio of duo van 123JazzTrio.nl kan populaire liedjes omzetten in meeslepende jazzarrangementen, waardoor jullie ceremonie een persoonlijke touch krijgt.

De interactie met het publiek: Een onvergetelijke ervaring

In vergelijking met een vooraf opgenomen afspeellijst voegt een live jazzduo een menselijk en interactief element toe aan jullie ceremonie. Het publiek zal de connectie voelen terwijl de muzikanten de sfeer beïnvloeden en aanpassen aan de reacties van de aanwezigen. Het creëert een onvergetelijke ervaring die jullie en jullie gasten koesteren.

Conclusie: jullie ceremonie, jullie pesroonlijke muzikale touch

In plaats van te kiezen voor de standaard opties, overweeg het unieke en onvergetelijke karakter van livemuziek op jullie ceremonie. Wij staan klaar om jullie dag te verrijken met muziek die niet alleen gehoord, maar ook gevoeld wordt.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we samen jullie ceremonie kunnen transformeren in een muzikaal meesterwerk. Laat de klanken van het jazzduo jullie liefdesverhaal begeleiden op de meest bijzondere dag van jullie leven!

Met swingende groeten, Het team van 123JazzTrio.nl

Er zijn veel bruiloft en event locaties waar alleen akoestische muziek is toesgestaan. Wat is nu akoestische muziek precies, en wat is er dan wel mogelijk? Akoestische muziek betekend dat de muziek onversterkt is. Eigenlijk geeft de locatie dus aan dat er in ieder geval geen stroom en versterking gebruikt mag worden. Maar dit levert soms lastige discussies op met de locatie.. Soms komen onze klanten erachter dat de locatie deze eis stelt als de band al geboekt is. Dus sowieso altijd goed om dit vooraf na te vragen bij de locatie.
Dan is er nog een punt.. En saxofoon of drumstel klinkt van nature veel harder dan bijvoorbeeld een akoestische gitaar of zangeres. Soms is het mogelijk dat de zachtere instrumten wel van lichte versterking gebruik kunnen maken. Mocht u bij ons een jazztrio geboekt hebben kunnen wij ook altijd even overleggen met de locatie uiteraard. Hopelijk heeft u wat aan deze tips!

Muziek in tijden van Corona.. Het is momenteel voor iedereen een lastige periode met de huidige maatregelen. De evenementen, live muziek en bruiloften zijn tot stilstand gekomen. Het is heel vervelend maar gezondheid staat uiteraard ook bij ons voorop. Voor de lopende boekingen zoeken we gezamenlijk een nieuwe datum. Voor boekingen in een latere periode zijn we uiteraard gewoon bereikbaar. Hopelijk is het snel voorbij en kunnen we weer veel muziek brengen. We wensen iedereen sterkte met de uitdagingen van de komende tijd.

muziek tegen eenzaamheid

We zien wel veel prachtige initiatieven waarin muziek een bijzondere rol speelt. Wie heeft de beelden niet gezien van balkons vol zingende mensen in Italië, en inmiddels ook in Nederland. Deze kwamen spontaan tot stand. Nu zijn er ook meer georganiseerde initiatieven waarbij muzikanten bijvoorbeeld ouderen in een verpleeghuis verassen met een concert voor het raam. Prachtig, en het laat zien dat veel mensen een positieve wending geven aan de Corona crisis.

de kracht van muziek in tijden van Corona

Ook zonder live concerten geeft in deze tijd de platenspeler, cd, cassette of online muziek mensen veel troost. Het verzet de gedachten en neemt je mee naar een andere wereld, of naar vroeger. Het is mooi om te zien dat muziek zo’n grote waarde heeft voor veel mensen! We wensen iedereen nogmaals veel sterkte, en hopelijk mogen we u snel weer verblijden met live muziek!

tip: kijk ook op joostzoeteman.nl voor meer stijlen muziek!

het Sunshine Trio in actie

Een jazztrio in Antwerpen boeken voor uw gelegenheid? U bent bij ons aan het juiste adres. We werken inmiddels net zo vaak in België als in Nederland, en voornamelijk in Antwerpen en omstreken. We verzorgen muzikale omlijsting voor verschillende gelegenheden zoals: een bruiloft, feest, diner, congres, receptie of zakelijk evenement. Lees hieronder meer, en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en de beschikbaarheid.

jazztrio Antwerpen instrumentaal of met zang

We hebben verschillende jazztrio’s met zangeres, maar ook instrumentaal. Wilt u een echte “eyecatcher” met herkendbare muziek, dan is een zangers een goede optie. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken dat de muziek te hard is. Wij weken met de beste jazzprofessionals welke sfeer en gasten voorop zetten. Uw gasten kunnen dus altijd met elkaar in gesprek blijven terwijl het jazztrio een prettige sfeer verzorgt. Ook kunt u een sfeervol instrumentaal jazztrio of duo boeken. Zo is het Jazzduo Strings heel zacht van karakter, en geschikt voor kleine groepen. En het Pianotrio Wings brengt heerlijke jazzmuziek in de stijl van Nat King Cole en Oscar Peterson. Vragen? Nee vrijblijvend contact op, we verzorgen graag het leukste jazztrio voor uw gelegenheid in Antwerpen!

pianotrio Wings

mobiel jazztrio Antwerpen

Veel van jazztrio’s kunnen ook mobiel spelen. Dat betekend dat ze akoestisch of licht versterkt spelen, en snel van plek kunnen wisselen. Erg handig voor een buitenevenement, of een locatie met meerdere ruimtes! Het Sunshine Jazztrio is een van die bezettingen!

referenties en werkgebied België

Eerder verzorgden wij al muziek voor onder andere: Kring Groot AntwerpenMatexpop Kortrijk, Casino Oostende, Concert Nobles Brussel, Centrale Gent, Maison de la Culture Namen en vele particuliere gelegenheden door heel België. Ons werkgebied beslaat alle gewesten: Brussels gewest, Vlaams gewest en Waals gewest. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid, en een prijsopgave op maat.

tip: kijk voor andere muziekstijlen ook op: joostzoeteman.nl

Een jazztrio boeken voor uw gelegenheid in Amsterdam? Dit stuk gaat over onze ervaringen in Amsterdam. We werken vaak in de hoofdstad en zijn hier beken met veel event en trouwlocaties zoals: het Grachtenhuis, Huize Frackendael, Hortus Botanicus, Artis, Scheepvaartmuseum, Tropenmusem, de RAI, blijburg en nog veel meer. Amsterdam kan soms wel uitdagingen bieden op het gebied van ruimte en bereikbaarheid. Hierover meer..

jazztrio Sunshine

jazztrio Amsterdam kiezen

Bij het kiezen van de juiste muziek voor uw gelegenheid is het goed om na te gaan welke sfeer u voor ogen heeft. Onze jazzprofessionals stellen de muziek altijd in dienst van de gelegenheid. Bijvoorbeeld sfeervolle jazz en bossa nova’s op de achtergrond tijdens een receptie voor een huwelijk of zakelijke gelegenheid. Of een akoestisch jazztrio dat op verschillende plekken speelt bij een buitenlocatie, of locatie met meerdere ruimtes. Of een jazz zangeres met band voor een echte nachtclub fifties sfeer.. het is allemaal mogelijk. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw gelegenheid te bespreken!

bereikbaarheid gasten & musici

Bij het kiezen van de locatie is het verstandig om goed na te denken over de bereikbaarheid en eventuele parkeergelegenheid voor uw gasten. Is uw locatie in het centrum van Amsterdam dan is het handig om informatie te verstrekken over de parkeergelegenheid aan uw gasten. Tip: in veel parkeergarages is het mogelijk een plek te reserveren.
Wanneer u een jazztrio heeft geboekt is het voor de musici prettig als ze kunnen laden en lossen voor de deur. Door de stad lopen met een contrabas is geen pretje! Indien mogelijk parkeren de musici zo dicht mogelijk bij de speelplek.

jazztrio Amsterdam als achtergrondmuziek

Wij verzorgen vaak jazztrio’s waarbij de muziek bedoeld is als muzikale omlijsting op de achtergrond. U hoeft niet bang te zijn dat de muziek te hard is. We werken met de beste jazzprofessionals met gevoel voor sfeer en gasten. De musici zijn altijd bijtijds aanwezig zodat de instrumenten klaar staan als uw gasten binnenkomen. Indien gewenst verzorgen we ook muziek tussen de sets door, en een microfoon voor eventuele sprekers. Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden!

andere muziekstijlen boeken in Amsterdam, kijk dan ook op: joostzoeteman.nl

Op zoek naar jazztrio voor uw gelegenheid in Maastricht? Wij verzorgen vaak en met veel plezier muziek in het prachtige Maastricht, en staan ook u graag bij met onze kennis en ervaring. We verzorgen jazztrio’s voor diverse gelegenheden zoals een bruiloft, zakelijke receptie, diner, jubileum, of feestje. Inmiddels zijn we met veel bekende locaties in Maastricht goed bekend. Zo mochten we al muziek verzorgen in de regio Maastricht bij onder andere: Museum aan het Vrijthof, Landgoed Heerdeberg, Maastricht-Airport, Meet Maastricht, TEFAF,  Château Neercanne, La Bonbonnière, Kasteel de Hoogenweerth en Château St. Gerlach.

Sunshine Jazztrio

jazztrio bruiloft Maastricht

Een bruiloft is altijd een unieke en persoonlijke aangelegenheid. Een jazztrio op uw bruiloft is een unieke sfeermaker. Bijvoorbeeld tijdens de receptie waar onze muziek professionals een relaxte en feestelijke sfeer verzorgen waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Eventueel kunnen onze jazztrio’s ook muziek verzorgen bij de ceremonie. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

jazzband jazztrio jazz band trio boeken feest bruiloft België Amsterdam

jazztrio zakelijk event Maastricht

Ook voor een zakelijk evenement is een jazztrio een bijzondere en sfeervolle sfeermaker. We verzorgden eerder muziek voor diverse evenementen in Maastricht waaronder een jazzband voor TEFAF. Ook hier de kunnen de musici sfeer maken met muzikale omlijsting waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw zakelijk event te bespreken.

over ons

123jazztrio.nl is een onderdeel van Artiestenbureau Joost Zoeteman. Joost is zelf ook werkzaam als jazzprofessional en verzorgt al meer dan tien jaar diverse soorten muziek voor allerlei gelegenheden. Of het nou gaat om een klein evenement, een bruiloft of een concert. We staan u graag bij met kennis en ervaring. We werken met de beste muziekprofessionals en stellen de muziek altijd in dienst van de gelegenheid. Vragen? Laat het ons weten, we komen graag met u in contact.

tip: kijk voor andere muziekstijlen ook op www.joostzoeteman.nl

U bent van plan om een jazzband te boeken voor uw receptie, evenement of bruiloft in Amsterdam? In dit stukje meer informatie en punten om te overwegen voor het inhuren van een jazzband in Amsterdam. Lees snel verder!

locaties Amsterdam

Amsterdam heeft prachtige sfeervolle locaties, van ouderwets Amsterdamse statuur tot modern en alles daar tussen in. Een paar prachtige trouwlocaties zijn naar onze mening: de Hortus Botanicus, het Grachtenhuis, Dining 27, Roberto’s (Hilton Amsterdam) en Blijburg. Voor grote events is het Scheepvaartmuseum prachtig, evenals de Kromhouthal.
Een van de belangrijke punten om bij stil te staan is de bereikbaarheid van de door u gewenste locatie. Amsterdam heeft locaties die heel lastig te bereiken zijn voor zowel de jazzband als uw gasten!

mobiele jazzband Amsterdam

Op sommige locaties is versterkte muziek niet toegestaan (bijvoorbeeld de Hortus Botanicus). Gelukkig hebben wij ook volledig akoestische jazzbands. Deze kunnen zonder versterking spelen. Daarnaast kunnen ze ook snel verplaatsen en dus op verschillende plekken spelen. Daarnaast scheelt het een hoop ruimte en geen gesleep met een hoop spullen tussen de gasten door. Een van de jazzbands die zo kan spelen is het Sunshine Jazztrio, zie hieronder!

de beste jazzprofessionals!

123jazztrio werkt met een vast netwerk van de beste jazzprofessionals van Nederland. Dit zijn niet alleen professionele musici, maar ook mensen met oog voor detail en sfeer. Zo stellen we ons altijd dienstbaar op naar sfeer en gasten en weten we de juiste sfeer neer te zetten met muziek. De musici spelen uiteraard in pak of mooi gekleed. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar!

jazzband ervaring Amsterdam

123jazztrio werkt door heel Nederland en België. Een groot deel van onze boekingen, zo’n 40% is in Amsterdam. We kennen dan ook de meeste locaties goed. Dat is erg handig in geval van bijvoorbeeld een beurs in de RAI. We kennen de weg en werken er altijd met veel plezier.

Tijdens Master of LXRY in de RAI

wie zijn wij?

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.

kijk op joostzoeteman.nl voor meer bands in Amsterdam met in verschillende stijlen!

Bent u van plan om een jazzband te boeken voor uw gelegenheid in België ? U bent bij ons aan het juiste adres. Lees in dit artikel tips en overwegingen om rekening te houden bij uw zoektocht naar de leukste jazzband. 123jazztrio werkt inmiddels net zo vaan in België als in Nederland. En met plezier! Eerder verzorgden wij al muziek voor onder andere: Matexpo (Kortrijk), Kring Groot Antwerpen, Casino Oostende, Concert Nobles Brussel, Centrale Gent, Maison de la Culture Namur, en vele particuliere gelegenheden door heel België. Ons werkgebied beslaat alle gewesten: Brussels gewest, Vlaams gewest en Waals gewest. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid, en een prijsopgave op maat.

jazzband België
Gypsy Three in actie tijdens event!

jazzprofessionals met oog voor sfeer en publiek

Wij werken met de beste jazzprofessionals die oog hebben voor sfeer en publiek. We krijgen vaak de vraag “vinden jullie het niet vervelend om achtergrondmuziek te spelen?” Nee, dat vinden we helemaal niet erg! Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid. Bij een concert staan onze musici graag op het podium, Bij een event of bruiloft is ons doel om de muziek sfeerverhogend te laten werken, en niet overheersend te zijn. De jazzband speelt tenslotte voor uw bruiloft, diner of evenement!
De musici zorgen altijd voor een verzorgde uitstraling en zijn op tijd aanwezig zodat de spullen klaar staan als uw gasten arriveren (in de regel een uur voor aanvang)

jazzband PIEN in België

jazzband België bruiloft

Ook wanneer u op zoek bent naar een jazzband voor uw bruiloft in België bent u bij ons goed. We verzorgen muziek voor uw trouwfeest of receptie, en eventueel tijdens het diner. Ook is het mogelijk muziek op maat t verzorgen voor uw bruiloftsceremonie. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.
Enkele bands kunnen ook akoestisch of lichtversterkt spelen. Zo kunnen ze een of meerdere keren van plek wisselen. Handig voor een bruiloft buiten of een locatie met meerdere ruimtes. Vragen? We staan u graag te woord!

ook op zoek naar andere muziek, kijk dan eens op Joost Zoeteman Artiestenbureau

Een jazztrio op uw bruiloft is een bijzondere en unieke sfeermaker. Maar hoe maakt u de beste keus? Hier een paar punten om te overwegen zodat u zeker bent dat u het juiste jazztrio boekt. Vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

jazztrio bruiloft

jazztrio op ceremonie & receptie bruiloft

Een jazztrio verzorgt vaak de muzikale omlijsting van de bruiloftsreceptie. Dit omdat de muziek uitstekend geschikt is als relaxte en feestelijke achtergrondmuziek waarbij uw gasten wel met elkaar in gesprek kunnen blijven. Ook kan de band muziek op maat verzorgen tijdens de trouwceremonie. Bijvoorbeeld bij binnenkomst, een speciaal stuk voor de het bruidspaar en tijdens het tekenen. Er is veel mogelijk! Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

jazztrio uitbreiden voor feest

Wilt u dat tijdens het feest ook gedanst kan worden. Dat is zeker mogelijk. We verzorgen geen top 40 coverbands, laten we daar duidelijk over zijn! Maar.. een band als PIEN kan wel mellow versies van bekende nummers brengen waarop uw gasten kunnen swingen. U kunt dan denken aan muziek van Amy Winhouse, Caro Emerald en Stevie Wonder. Voor dansbare muziek breiden we de band meestal uit tot tot een kwartet. Neem ook hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

PIEN in actie

mobiel & akoestisch

Een jazztrio akoestisch laten spelen op uw bruiloft is ook een mogelijkheid om te overwegen. Een akoestisch (onversterkt) jazztrio kan zich snel verplaatsen en dus op verschillende plekken spelen. Ideaal voor als u bijvoorbeeld uw gasten muzikaal wilt ontvangen. Of op een locatie met verschillende ruimtes. Ook voor buiten is dit zeer praktisch. Check wel altijd in hoeverre het haalbaar is. Muziek op de achtergrond moet nog wel hoorbaar zijn uiteraard!