jazz band Amsterdam

Een jazz band huren in Amsterdam? 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van stijlvolle jazz bands in België en Nederland. Wij verzorgen vaak muziek voor bruiloft recepties, feest of borrel en zakelijke events. De afgelopen jaren werken onze jazz professionals steeds vaker in België. Onze jazz bands verzorgen sfeervolle swingende achtergrondmuziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.

de juiste jazz band in Amsterdam huren

Wij helpen u graag met het vinden van het juiste jazz band in Amsterdam. Een trouwdag, een feest een zakelijk event, het zijn allemaal unieke gelegenheden die vragen om maatwerk. De musici stellen zich flexibel en dienstbaar op naar de sfeer en uw gasten. De uitstraling is altijd stijlvol, en de muziek niet overheersend. Onze jazztrio’s zijn de perfecte sfeermaker voor een bijzondere gelegenheid. En nee.. we vinden het helemaal niet vervelend om op de achtergrond muziek te spelen. Bij ons staat een aangename sfeer voor uw gasten voorop.

verschillende gelegenheden voor jazz band

123jazztrio.nl verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. We verzorgen vaak jazz bands voor zakelijke evenementen. Achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties in Amsterdam waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Hortus Botanicus, Tropenmuseum, Artis, RAI, Holland Casino, Mercure Hotel, Grachtenhuis, Heineken Experience, Huize Franckendael.
Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en de actuele beschikbaarheid. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken voor uw gelegenheid in Amsterdam.

jazz band duo 3 for 2 tijdens Redlight Jazz in Amsterdam
jazz band duo 3 for 2 tijdens Redlight Jazz in Amsterdam

wie zijn wij?

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.

tip: lees hier onze blog over het boeken van een jazztrio op uw bruiloft!