PIEN

 

pop & jazztrio: personal in every note!

pien
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 4 reviews.

In bezetting samen met contrabas en gitaar of piano brengt zangeres Pien bekende pop en jazznummers in een eigen jazzy jasje. PIEN. staat dan ook voor: Personal In Every Note! De muziek is uitstekend geschikt voor het verzorgen van sfeer en feestelijke achtergrondmuziek voor een bruiloft, feest, receptie of zakelijk evenement. Het trio heeft een prettige uitstraling waarbij uw gasten in een aangename sfeer met elkaar in gesprek kunnen blijven. Indien gewenst kan het pop en jazz trio ook even meer op de voorgrond treden.

pien

ook als duo te boeken

PIEN speelt in de regel als jazz en pop trio. Voor gelegenheden met een klein gezelschap is het eventueel ook mogelijk PIEN als duo te boeken in bezetting zang en gitaar of zang en piano. Dit werkt goed voor bijvoorbeeld een intiem diner, of een borrel in huiskamer setting. Ook kan het duo heel goed een muzikaal intermezzo verzorgen tijdens een presentatie. Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

ervaren musici

Trio PIEN bestaat uit drie professionele musici die veel ervaring hebben met het verzorgen van muziek op de achtergrond als wel op het podium. Zangeres Pien zong van jazzsessies in kleine kroegjes tot in Ahoy samen met Frans Bauer. Ze zong onder andere in Pretoria, Zuid-Afrika met The Golden Voices. Kortom, een veelzijdige muziek professional die haar sporen heeft verdiend.

reacties

Heineken Hall event

★★★★★
We had the P.I.E.N. trio to perform for us at a corporate dinner at the Heineken Experience in February 2019. They were very professional, were not too loud while everyone ate their dinners and chatted, and then, as planned, they became the entertainment and really 'wowed' us all. Their selection of music was perfect, and their musicianship was excellent. I would recommend them to anyone looking for a high-quality jazz band. First class!
- Robert

Klein Hartestein

★★★★★
Beste P.I.E.N. & Joost, Jullie verzorgden de muzikale omlijsting bij ons 40 jarig huwelijksjubileum op 19-1-19. Jullie repertoire sloot precies aan bij het genre dat wij voor ogen hadden voor deze avond. Heerlijke muziek, waarbij ook een goed gesprek tussen gasten die elkaar lang niet hadden gezien mogelijk bleef. Wij bevelen jullie van harte aan en zeggen het voort. Ingrid & Theo Vermolen.
- Ingrid & Theo Vermolen

event

★★★★★
Dank voor je bericht, wij hebben een heel leuk feest gehad met een perfecte muzikale omlijsting! Hartelijke muzikanten, zij hebben een fijne bijdrage hieraan geleverd! Dank daarvoor!
- Nancy & Willem

bruiloft Astrid & Pieter

★★★★★
Beste Joost (& Pien en alle muzikanten), het was een nogal indrukwekkende gebeurtenis! Wij hebben echt een onvergetelijke topdag gehad! Wij zijn ook heel erg blij met jullie optreden; het jazzduo tijdens het diner gaf precies de sfeer waar we naar op zoek waren. ’s Avonds wisten jullie de sfeer er goed in te krijgen. We krijgen ook veel complimenten over de band en de zangkunsten van Pien van onze gasten. Kortom, wij zijn tevreden klanten!
- Astrid & Pieter

neem contact op

    tip: kijk ook op joostzoeteman.nl voor meer bands en artiesten