Sunshine jazztrio

sunshine
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 5 reviews.

Het Sunshine jazztrio brengt swingende stijlvolle muzikale omlijsting voor uw huwelijk, feest, borrel, receptie of business event. De muziek is niet overheersend zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De heren zorgen voor een aangename sfeer en “classy’ uitstraling. Het repertoire bestaat uit swing, bossa nova en bekende popnummers in een jazzy jasje. Eventueel zijn ze ook te boeken als het Sunshine duo:

Sunshine jazztrio met aangenaam volume

Het jazztrio bestaat uit ervaren muzikanten die sfeer en gasten voorop stellen. We zorgen voor een aangenaam volume en goede sfeer. Het muzikaal omlijsten van een gelegenheid is iets anders dan een concert geven, dat snappen deze jazz professionals heel goed. Het Sunshine jazztrio haalt voldoening uit het verzorgen van een goed sfeer en een geslaagde middag of avond. Het trio speelt veel in België, evenals in Amsterdam, Rotterdam en door heel Nederland ,

mobiel Sunshine jazztrio

Het trio kan eventueel mobiel spelen en per sets van plek wisselen. Dit kan zowel binnen als buiten (onder de juiste weersomstandigheden en afhankelijk van de ruimte). Neemt u vrijblijvend contact op voor uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

reacties

bruiloft Cadier en Keer

★★★★★
Hi Joost Wij hebben gisteren een geweldige dag gehad! Jullie muziek bij de borrel was ontzettend leuk en sfeer verhogend. Paste erg goed bij de setting. Door de drukte inderdaad helaas niet even jullie kunnen bedanken, maar we waren er erg blij mee en dus heel erg bedankt dat jullie op onze bruiloft wilde spelen. Groeten Martine en Paul
- Paul Vaessen

bruiloft

★★★★★
Ik heb in alle hectiek maar een iemand van jullie gesproken / goeiedag gezegd. We vonden het echt geweldig, hartelijk dank!!!!! Hopelijk hebben we snel weer wat moois te vieren waar jullie bij zijn!
- Alex & Lindsey Douven

feestavond

★★★★☆
beste Joost, Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige feestavond beleefd,waarbij de muzikale ondersteuning van het trio geweldig was. lees verder... Heel veel gasten complimenteerden ons met de heerlijke muziek. Die complimenten geven we graag door. Heel hartelijk bedankt.
- de Rijck

Business event Rotterdam

★★★★☆
Hi Joost, Alles is naar wens gelopen, de muziek maakte de avond compleet!
- Dhr Vos

bruiloft Dordrecht

★★★★★
Bedankt voor de fijne muziek. Het was een prachtige dag en we zullen jullie naam zeker doorgeven.
- Henriet & Steven

Neem contact op

    wie zijn wij?

    123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.

    tip: kijk ook op muziekbureau-zoeteman voor meer bands en artiesten