jazztrio Amsterdam

Een jazztrio boeken voor uw gelegenheid in Amsterdam? Dit stuk gaat over onze ervaringen in Amsterdam. We werken vaak in de hoofdstad en zijn hier beken met veel event en trouwlocaties zoals: het Grachtenhuis, Huize Frackendael, Hortus Botanicus, Artis, Scheepvaartmuseum, Tropenmusem, de RAI, blijburg en nog veel meer. Amsterdam kan soms wel uitdagingen bieden op het gebied van ruimte en bereikbaarheid. Hierover meer..

jazztrio Sunshine

jazztrio Amsterdam kiezen

Bij het kiezen van de juiste muziek voor uw gelegenheid is het goed om na te gaan welke sfeer u voor ogen heeft. Onze jazzprofessionals stellen de muziek altijd in dienst van de gelegenheid. Bijvoorbeeld sfeervolle jazz en bossa nova’s op de achtergrond tijdens een receptie voor een huwelijk of zakelijke gelegenheid. Of een akoestisch jazztrio dat op verschillende plekken speelt bij een buitenlocatie, of locatie met meerdere ruimtes. Of een jazz zangeres met band voor een echte nachtclub fifties sfeer.. het is allemaal mogelijk. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw gelegenheid te bespreken!

bereikbaarheid gasten & musici

Bij het kiezen van de locatie is het verstandig om goed na te denken over de bereikbaarheid en eventuele parkeergelegenheid voor uw gasten. Is uw locatie in het centrum van Amsterdam dan is het handig om informatie te verstrekken over de parkeergelegenheid aan uw gasten. Tip: in veel parkeergarages is het mogelijk een plek te reserveren.
Wanneer u een jazztrio heeft geboekt is het voor de musici prettig als ze kunnen laden en lossen voor de deur. Door de stad lopen met een contrabas is geen pretje! Indien mogelijk parkeren de musici zo dicht mogelijk bij de speelplek.

jazztrio Amsterdam als achtergrondmuziek

Wij verzorgen vaak jazztrio’s waarbij de muziek bedoeld is als muzikale omlijsting op de achtergrond. U hoeft niet bang te zijn dat de muziek te hard is. We werken met de beste jazzprofessionals met gevoel voor sfeer en gasten. De musici zijn altijd bijtijds aanwezig zodat de instrumenten klaar staan als uw gasten binnenkomen. Indien gewenst verzorgen we ook muziek tussen de sets door, en een microfoon voor eventuele sprekers. Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden!

andere muziekstijlen boeken in Amsterdam, kijk dan ook op: joostzoeteman.nl

Geef een reactie

required