jazzband België

Bent u van plan om een jazzband te boeken voor uw gelegenheid in België ? U bent bij ons aan het juiste adres. Lees in dit artikel tips en overwegingen om rekening te houden bij uw zoektocht naar de leukste jazzband. 123jazztrio werkt inmiddels net zo vaan in België als in Nederland. En met plezier! Eerder verzorgden wij al muziek voor onder andere: Matexpo (Kortrijk), Kring Groot Antwerpen, Casino Oostende, Concert Nobles Brussel, Centrale Gent, Maison de la Culture Namur, en vele particuliere gelegenheden door heel België. Ons werkgebied beslaat alle gewesten: Brussels gewest, Vlaams gewest en Waals gewest. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid, en een prijsopgave op maat.

jazzband België
Gypsy Three in actie tijdens event!

jazzprofessionals met oog voor sfeer en publiek

Wij werken met de beste jazzprofessionals die oog hebben voor sfeer en publiek. We krijgen vaak de vraag “vinden jullie het niet vervelend om achtergrondmuziek te spelen?” Nee, dat vinden we helemaal niet erg! Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid. Bij een concert staan onze musici graag op het podium, Bij een event of bruiloft is ons doel om de muziek sfeerverhogend te laten werken, en niet overheersend te zijn. De jazzband speelt tenslotte voor uw bruiloft, diner of evenement!
De musici zorgen altijd voor een verzorgde uitstraling en zijn op tijd aanwezig zodat de spullen klaar staan als uw gasten arriveren (in de regel een uur voor aanvang)

jazzband PIEN in België

jazzband België bruiloft

Ook wanneer u op zoek bent naar een jazzband voor uw bruiloft in België bent u bij ons goed. We verzorgen muziek voor uw trouwfeest of receptie, en eventueel tijdens het diner. Ook is het mogelijk muziek op maat t verzorgen voor uw bruiloftsceremonie. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.
Enkele bands kunnen ook akoestisch of lichtversterkt spelen. Zo kunnen ze een of meerdere keren van plek wisselen. Handig voor een bruiloft buiten of een locatie met meerdere ruimtes. Vragen? We staan u graag te woord!

ook op zoek naar andere muziek, kijk dan eens op Joost Zoeteman Artiestenbureau

Geef een reactie

required