wie zijn wij

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.

Wie zijn wij?

123jazztrio is een initiatief van jazzmusici zelf. Eerste initiatiefnemer is gitarist Joost Zoeteman. Joost is bekend als event specialist van zijn eigen artiestenbureau. Tevens is hij een bekende jazzgitarist met een groot netwerk van de beste jazzmusici uit heel Nederland en België. Samen met deze musici verzorgen we voor u met liefde de swingende jazz en achtergrondmuziek.

Referenties

Eerder verzorgen wij muziek voor onder andere; Shell, Amels Holland, RAI vereniging, KLM, Scheepvaart Museum, Spoorweg Museum, ABN AMRO, Holland Casino, Madurodam, Resort Bad Boekelo, Fort de Vechten.