jazz band Nederland

Een jazz band boeken in Nederland? 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van stijlvolle jazz bands in België en Nederland. Wij verzorgen vaak muziek voor bruiloft recepties, feest of borrel en zakelijke events. De afgelopen jaren werken onze jazz professionals steeds vaker in België. Onze jazz bands verzorgen sfeervolle swingende achtergrondmuziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.

de juiste jazz band Nederland vinden

Wij helpen u graag met het vinden van het juiste jazz band in Nederland. Een trouwdag, een feest een zakelijk event, het zijn allemaal unieke gelegenheden die vragen om maatwerk. De musici stellen zich flexibel en dienstbaar op naar de sfeer en uw gasten. De uitstraling is altijd stijlvol, en de muziek niet overheersend. Onze jazztrio’s zijn de perfecte sfeermaker voor een bijzondere gelegenheid. En nee.. we vinden het helemaal niet vervelend om op de achtergrond muziek te spelen. Bij ons staat een aangename sfeer voor uw gasten voorop.

review klant

“We hebben van jullie muziek genoten! Ook kregen we van gasten positieve reacties op de muziek, zoals: dat het niet verveelde, dat ze lekker gedanst hebben, dat Vera een prettige stem had om te horen enz. Als mensen ons nog een keer een tip voor een goed jazz-bandje vragen zullen we jullie zeker aanraden.” N Scharrenburg

jazzband België jazz inhuren
lees onze blog over jazz band boeken!

verschillende gelegenheden voor jazz band

123jazztrio.nl verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio’s voor zakelijke events. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Hortus Botanicus, Tropenmuseum, Artis, RAI, Holland Casino, Mercure Hotel, Grachtenhuis.Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken.

wie zijn wij?

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.