jazz band Groningen

Een jazz band boeken in Groningen? 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van stijlvolle jazz bands in België en Nederland. Wij verzorgen vaak muziek voor bruiloft recepties, feest of borrel en zakelijke events. Bekende locaties in Groningen en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: BuitenSociëteit Paterswolde, de Pudding, Vesta Woonforum en Rietland. Onze jazz bands verzorgen sfeervolle swingende achtergrondmuziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.

de juiste jazz band Groningen huren

Wij helpen u graag met het vinden van het juiste jazz band in Groningen. Een trouwdag, een feest een zakelijk event, het zijn allemaal unieke gelegenheden die vragen om maatwerk. De musici stellen zich flexibel en dienstbaar op naar de sfeer en uw gasten. De uitstraling is altijd stijlvol, en de muziek niet overheersend. Onze jazztrio’s en duo’s zijn de perfecte sfeermaker voor een bijzondere gelegenheid. En nee.. we vinden het helemaal niet vervelend om op de achtergrond muziek te spelen. Bij ons staat een aangename sfeer voor uw gasten voorop.

review klant

Beste leden van het Trio (betreft het pianotrio), Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan ons feest. Jullie taak was een beetje ondankbare, realiseren wij ons. Maar jullie hebben wel exact gebracht wat we gevraagd hebben: op de achtergrond een mooi stukkie muziek. Ook van gasten kregen wij positieve reacties over jullie muzikale bijdrage. Veel succes met jullie Trio. Ton & Trees Schouten

lees nu onze blog over een jazztrio op uw bruiloft!

verschillende gelegenheden voor jazz band

123jazztrio.nl verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel muziek voor zakelijke events. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Hortus Botanicus, Tropenmuseum, Artis, RAI, Holland Casino, Mercure Hotel, Grachtenhuis, SS Rotterdam, Buitenplaats Vaeshartelt.
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken voor uw gelegenheid in Groningen.

wie zijn wij?

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.