Jazztrio Den Haag

U bent op zoek naar een jazztrio voor uw bruiloft of receptie in Den Haag? 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. Een jazztrio is de perfecte sfeermaker. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen regelmatig jazztrio’s in Den Haag en zijn met veel locaties al bekend

Het juiste jazztrio boeken?

Voordat u het juiste  jazz trio in Den Haag gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Kijkt u ook eens op de bandpagina’s. Hier vind u uitgebreide informatie, video’s en prijsindicaties van alle jazztrio’s.

jazz trio Rotterdam

Verschillende gelegenheden

123jazztrio.nl verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen in Den Haag. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Hotel des Indes, Mauritshuis en Madurodam.

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken.