jazztrio JZ (of jazzduo)

Het JZ jazztrio verzorgt stijlvolle swingende jazz, bossa nova en bekende popliedjes in “mellow setting”. De kleine bezetting is ideaal voor het verzorgen van muzikale omlijsting bij een huwelijksreceptie, zakelijk event, borrel of diner. De combinatie van jazz gitaar brushes en contrabas geeft een warm, zacht geluid en zorgt voor een aangename sfeer waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De drummer werkt voornamelijk met “brushes”, de bekende vegertjes in plaats van stokken. Hierdoor blijft het geluidsniveau altijd aangenaam, en kunnen uw gasten met elkaar in gesprek blijven. De musici spelen bekende jazz standards uit het Great American Songbook. De musici zijn jazz professionals en zorgen voor een verzorgde uitstraling en aangename sfeer.

JZ jazzduo: kleinste bezetting voor sfeervolle achtergrondmuziek

Het JZ jazzduo bestaat volledig uit snaren; gitaar en contrabas. De combinatie van jazz gitaar en contrabas geeft een warm, zacht aangenaam geluid. Deze bezetting is uitstekend geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek voor kleine gezelschappen. Ook voor het verzorgen van muziek in beperkte ruimtes is het JZ Duo een uitstekende keuze.

jazz duo

jazztrio repertoire

Het jazztrio en duo speelt veel bekende jazz standards uit het Great American Songbook zoals; Autumn in New York, Honeysuckle Rose, Bye Bye Blackbird.  Ook spelen zij Braziliaanse bossa nova stukken zoals; Corcovado, Girl from Ipanema, Recado Bossa Nova. Deze muziek is sfeervol, relaxed en zorgt voor een aangename sfeer.

achtergrondmuziek business events

Het JZ Jazztrio is onze meest geboekte bezetting voor het verzorgen van live achtergrondmuziek bij zakelijke evenementen. De kleine flexibele bezetting werkt erg goed bij recepties en borrels. Ook is het een extra sfeermaker door de stijlvolle uitstraling van de prachtige contrabas en jazzgitaar.

reacties JZ Jazztrio en jazzduo

bruiloft

★★★★★
Wat een topmuzikanten! Hartelijk bedankt voor het opluisteren van onze huwelijksceremonie, de intieme en relaxte sfeer die we wilden wisten jullie precies te pakken. Ook erg fijn dat het verzoeknummer geen probleem was, sowieso was het contact erg aangenaam. Kan jullie iedereen aanraden :)!
- Mayén Lagos

event

★★★★☆
Zowel wij als onze gasten zijn erg positief over jullie bijdrage. Jullie zijn heel flexibel en spelen prachtig
- mevr van Loon

business event

★★★★★
Thank you for a great experience and great jazz music at our stand yesterday. Really great and what a success!"
- K Poulsen DESMI

Familiefeest

★★★★★
We hebben ontzettend genoten van jullie prachtige muziek. Ook al was het rumoerig, de sfeer kwam goed over en is zeker niet onopgemerkt gebleven!
- Familie Janssen

Business event Amsterdam

★★★★★
Het is uitstekend verlopen. De muziek was goed in balans en het was een geslaagde middag. Dank en graag tot een volgende gelegenheid.
- N. Starrenburg

neem contact op

    wie zijn wij?

    123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. Ook vinden we het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.

    tip: kijk voor meer bands en artiesten ook op joostzoeteman.nl