jazz trio bruiloft

lees nu onze blog over jazzband boeken voor uw bruiloft!

123jazztrio.nl verzorgt swingende en feestelijke muzikale omlijsting voor uw bruiloft. De muziek geeft uw receptie of avondfeest sfeer en klasse. We zorgen voor stijlvolle uitstraling en toegankelijke muziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Een jazz trio is de perfecte sfeermaker voor uw bruiloft.

hoe kies ik het juist jazz trio voor mijn bruiloft?

Gaat het om een binnen of buitenoptreden, hoe groot is het gezelschap, wat is de gewenste sfeer? Allemaal punten om in overweging te nemen voordat u uw definitieve muziek keuze maakt. U kunt kiezen tussen jazztrio’s met zang, of instrumentaal, mobiel, en nog meer eigenschappen. Wij adviseren u graag vrijblijvend bij het maken van uw keuze.

reacties van klanten

Bij de jazztrio pagina’s kunt u van elke band een video vinden. Daarnaast staat er ook algemene informatie, een prijsindicatie en een kleine greep uit het repertoire. Ook kunt u hier reacties terugvinden van klanten die eerder een jazzband bij ons hebben geboekt voor hun bruiloft.

verschillende gelegenheden jazz trio bruiloft

123jazztrio.nl verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Hortus Botanicus, Tropenmuseum, Artis, RAI, Holland Casino, Mercure Hotel, Grachtenhuis.
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw bruiloft!

jazztrio jazz jazzband band trio Maastricht
lees over de voordelen van een akoestische band!

wie zijn wij?

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.