jazz band Eindhoven

Een jazz band boeken in Eindhoven? 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van stijlvolle jazz bands in België en Nederland. Wij verzorgen muziek voor verschillende gelegenheden zoals: een bruiloft, recepties, feest, borrel of event. Plekken in de regio Eindhoven waar we al eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Evoluon, Muziekcentrum Frits Philips, Meneer Frits, Kasteel Heeze en Welkin & Meraki. 
Onze jazz bands verzorgen sfeervolle swingende achtergrondmuziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.

de juiste jazz band Eindhoven huren

Wij helpen u graag met het vinden van het juiste jazz band in Eindhoven. Een trouwdag, een feest een zakelijk event, het zijn allemaal unieke gelegenheden die vragen om maatwerk. De musici stellen zich flexibel en dienstbaar op naar de sfeer en uw gasten. De uitstraling is altijd stijlvol, en de muziek niet overheersend. Onze jazztrio’s zijn de perfecte sfeermaker voor een bijzondere gelegenheid. En nee.. we vinden het helemaal niet vervelend om op de achtergrond muziek te spelen. Bij ons staat een aangename sfeer voor uw gasten voorop.

jazz band Eindhoven

referenties en werkgebied België

Eerder verzorgden wij al muziek voor onder andere: Kring Groot Antwerpen, Casino Oostende, Concert Nobles Brussel, Centrale Gent, Maison de la Culture Namen en vele particuliere gelegenheden door heel België. Ons werkgebied beslaat alle gewesten: Brussels gewest, Vlaams gewest en Waals gewest. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid, en een prijsopgave op maat.

verschillende gelegenheden voor jazz band

123jazztrio.nl verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken.
Een jazzband met zangeres boeken? Lees hier onze blog!

wie zijn wij?

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.