jazztrio buiten laten optreden?

U bent uw bruiloft aan het plannen en overweegt om dit eventueel buiten doen. Dat kan er zijn prachtige locaties om dit te doen. Trouwen op een buitenlocatie met mooi weer is heel bijzonder en de moeite van het overwegen waard. Uiteraard zijn er wel wat punten om in ogenschouw te nemen. Zeker als u ook een jazztrio buiten wilt laten optreden

het weer in Nederland en België

Het weer in Nederland is op langere termijn niet precies te voorspellen. Dat is lastig bij het plannen van een bruiloft. Mei en juni zijn de meest populaire trouwmaanden. Wat is er prachtiger dan in de lente trouwen?
Maar dan is de zon wel erg welkom. En niet teveel wind is misschien nog wel belangrijker. Zorg dat uw gasten beschut zitten door een plek te kiezen waar geen of weinig wind is. Om een voorbeeld te noemen: op het strand trouwen kan in de realiteit niet zo mooi zijn als het idee klinkt!

jazztrio buiten
jazztrio buiten bij Scheepvaartmuseum Amsterdam

regen

Bij een buitenlocatie is het belangrijk altijd een goed alternatief te hebben om naar binnen te kunnen bij regen. Deze plek moet natuurlijk ook sfeervol zijn zodat de bruiloft nog steeds geslaagd is. Daarnaast geeft het ook rust in de voorbereiding.

jazztrio buiten

Een jazztrio buiten laten optreden? Ja, natuurlijk kan dat. Er zijn wel een paar zaken om rekening mee te houden:

  • net als uw gasten dienen de musici uit de wind te zitten.
  • zorg dat de musici niet in de volle zon staan, dit is niet goed voor de instrumenten (en de musici!)
  • vraag na of elektriciteit nodig is, en zo ja beschikbaar, of dat de musici akoestisch kunnen spelen

Hopelijk kunt u met deze tips weer verder met de planning! Mocht u vragen hebben kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Geef een reactie

required