Jazz duo Strings

Jazz duo: kleinste bezetting voor sfeervolle achtergrondmuziek

strings Overall rating: ★★★★★ 4.6 based on 3 reviews
5 1

Het Strings jazz duo bestaat volledig uit snaren; gitaar en contrabas. De combinatie van jazz gitaar en contrabas geeft een warm, zacht aangenaam geluid. Deze bezetting is uitstekend geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek voor kleine gezelschappen. Ook voor het verzorgen van muziek in beperkte ruimtes is het Strings jazz duo een uitstekende keuze.

Jazz duo repertoire

het jazz duo speelt veel bekende jazz standards uit het Great American Songbook zoals; Autumn in New York, Honeysuckle Rose, Bye Bye Blackbird.  Ook spelen zij Braziliaanse bossa nova stukken zoals; Corcovado, Girl from Ipanema, Recado Bossa Nova. Deze muziek is sfeervol, relaxed en zorgt voor een aangename sfeer.

Achtergrondmuziek business events

Het Strings Jazz duo is onze meest geboekte bezetting voor het verzorgen van live achtergrondmuziek bij zakelijke evenementen. De kleine flexibele bezetting werkt erg goed bij recepties en borrels. Ook is het een extra sfeermaker door de stijlvolle uitstraling van de prachtige contrabas en jazzgitaar.

Reacties

Familiefeest

★★★★★
5 5 1
We hebben ontzettend genoten van jullie prachtige muziek. Ook al was het rumoerig, de sfeer kwam goed over en is zeker niet onopgemerkt gebleven!

business event

★★★★★
5 5 1
Thank you for a great experience and great jazz music at our stand yesterday. Really great and what a success!"

event

★★★★☆
4 5 1
Zowel wij als onze gasten zijn erg positief over jullie bijdrage. Jullie zijn heel flexibel en spelen prachtig

Neem contact op

Gelegenheden jazz duo boeken

123jazztrio.nl verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Hortus Botanicus, Tropenmuseum, Artis, RAI, Holland Casino, Mercure Hotel, Grachtenhuis.

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazz trio te boeken.

Wie zijn wij?

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. Ook vinden we het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.