Jazz duo Strings

jazz duo: kleinste bezetting voor sfeervolle achtergrondmuziek

strings
4,8 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 5 reviews.

Het Strings jazz duo bestaat volledig uit snaren; gitaar en contrabas. De combinatie van jazz gitaar en contrabas geeft een warm, zacht aangenaam geluid. Deze bezetting is uitstekend geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek voor kleine gezelschappen. Ook voor het verzorgen van muziek in beperkte ruimtes is het Strings Duo een uitstekende keuze.

jazz duo

jazz duo repertoire

Dit duo speelt veel bekende jazz standards uit het Great American Songbook zoals; Autumn in New York, Honeysuckle Rose, Bye Bye Blackbird.  Ook spelen zij Braziliaanse bossa nova stukken zoals; Corcovado, Girl from Ipanema, Recado Bossa Nova. Deze muziek is sfeervol, relaxed en zorgt voor een aangename sfeer.

achtergrondmuziek business events

Het Strings Jazz duo is onze meest geboekte bezetting voor het verzorgen van live achtergrondmuziek bij zakelijke evenementen. De kleine flexibele bezetting werkt erg goed bij recepties en borrels. Ook is het een extra sfeermaker door de stijlvolle uitstraling van de prachtige contrabas en jazzgitaar.

reacties

bruiloft

★★★★★
Wat een topmuzikanten! Hartelijk bedankt voor het opluisteren van onze huwelijksceremonie, de intieme en relaxte sfeer die we wilden wisten jullie precies te pakken. Ook erg fijn dat het verzoeknummer geen probleem was, sowieso was het contact erg aangenaam. Kan jullie iedereen aanraden :)!
- Mayén Lagos

event

★★★★☆
Zowel wij als onze gasten zijn erg positief over jullie bijdrage. Jullie zijn heel flexibel en spelen prachtig
- mevr van Loon

business event

★★★★★
Thank you for a great experience and great jazz music at our stand yesterday. Really great and what a success!"
- K Poulsen DESMI

Familiefeest

★★★★★
We hebben ontzettend genoten van jullie prachtige muziek. Ook al was het rumoerig, de sfeer kwam goed over en is zeker niet onopgemerkt gebleven!
- Familie Janssen

Business event Amsterdam

★★★★★
Het is uitstekend verlopen. De muziek was goed in balans en het was een geslaagde middag. Dank en graag tot een volgende gelegenheid.
- N. Starrenburg

neem contact op

    wie zijn wij?

    123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. Ook vinden we het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.

    tip: kijk voor meer bands en artiesten ook op joostzoeteman.nl