akoestische band boeken

trio PIEN

U overweegt akoestische band boeken te boeken voor uw bruiloft of evenement? Goed plan! Maar er zijn een paar punten om even bij stil te staan voordat u de knoop doorhakt. Hier alles op een rij!

voordelen akoestische band boeken

Er zitten veel voordelen aan als een band niet versterkt speelt. Het scheelt aanzienlijk in de spullen die ze meenemen. daar door zijn ze de musici vaak mobiel en kunnen ze eventueel op verschillende plekken spelen. Ook erg handig als het gaat om een buiten evenement. Mocht het weer omslaan kan de band snel verplaatsen. Daarnaast hebben sommige trouwlocaties zelfs de eis dat de muziek akoestisch gespeeld wordt. Ga dit altijd even na.

akoestische te zacht?

Bedenk van tevoren goed wat de bedoeling is van de muziek. Een akoestisch trio bij een groep van 150 mensen zal slecht te horen zijn. Vooral gitaar en zang dragen akoestisch niet ver. Vaak nemen zij dan ook wel een klein versterkertje mee ter grote van een een kleine koffer. Bespreek daarom met de musici wat hun speelsituatie is zodat zij in overleg met u een goede inschatting kunnen maken van wat nodig is.

akoestisch duo of trio voor uw huwelijk: ceremonie en receptie

Een akoestisch duo of trio laten optreden tijdens uw huwelijks ceremonie is een bijzondere en intieme sfeermaker. Bij inloop en tijdens het tekenen, en eventueel een persoonlijk verzoeknummer. Allemaal leuke mogelijkheden die een aanwinst kunnen betekenen voor een bijzondere en geslaagde huwelijksdag. Ook kunt u de het duo of trio laten optreden na de ceremonie, tijdens de receptie! Een veelgeboekt trio hiervoor is PIEN. trio.

0 Comments

Leave a Comment

Geef een reactie

required