jazzbandje boeken

Een jazzbandje boeken voor uw feest, bruiloft of zakelijk evenement? Wij werken met de beste jazzprofessionals en stellen de muziek altijd in dienst van de gelegenheid. We verzorgen sfeervolle muziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Bekijk alle jazztrio’s en neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat, en om de mogelijkheden en beschikbaarheid voor uw gelegenheid na te gaan!

jazzbandje boeken zakelijk event

Een jazzbandje is een ontzettend leuke “eyecatcher” en fantastische sfeermaker voor een zakelijk evenement. Relaxte achtergrondmuziek voor bijvoorbeeld een happy hour bij een congres, een jubileum of zakelijke receptie. De musici spelen in pak en verzorgen fijne muziek en een prettige uitstraling.

jazzduo jazztrio jazz trio Strings
Jazzduo Strings

voor uw bruiloft

We verzorgen veel jazztrio’s voor bruiloften. Vaak gaat het om feestelijke muziek tijdens de huwelijksreceptie. Maar we spelen op verzoek ook tijdens de ceremonie. Specifieke wensen qua sfeer en repertoire zijn altijd te overleggen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw bruiloft te bespreken. We staan u graag te woord!

mobiel jazzbandje boeken

Veel van onze jazztrio’s spelen ook mobiel, en kunnen zich dus verplaatsen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat het trio uw gasten muzikaal welkom heet, en later in een andere ruimte verder speelt. Ook voor evenementen die zich buiten afspelen is dit een goede optie. In sommige gevallen spelen de bands akoestisch en anders lichtversterkt (bijvoorbeeld met zang),. op sommige locaties mag ook alleen volledig akoestisch gespeeld worden.

over ons

123jazztrio.nl verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Tropenmuseum, Musis Sacrum, Artis, RAI, Holland Casino, Mercure Hotel, Grachtenhuis.

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken.