Boeken

Een jazztrio boeken voor uw bruiloft, receptie, borrel, diner of zakelijk evenement? 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting in Nederland en België. Een jazztrio is de perfecte sfeermaker. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend.

Het juiste jazztrio boeken?

Voordat u het juiste  jazztrio gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Kijkt u ook eens op de bandpagina’s. Hier vind u uitgebreide informatie, video’s en prijsindicaties van alle jazztrio’s. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Verschillende gelegenheden

123jazztrio.nl verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel zakelijke evenementen. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken.