jazztrio Maastricht

Op zoek naar jazztrio voor uw gelegenheid in Maastricht? Wij verzorgen vaak en met veel plezier muziek in het prachtige Maastricht, en staan ook u graag bij met onze kennis en ervaring. We verzorgen jazztrio’s voor diverse gelegenheden zoals een bruiloft, zakelijke receptie, diner, jubileum, of feestje. Inmiddels zijn we met veel bekende locaties in Maastricht goed bekend. Zo mochten we al muziek verzorgen in de regio Maastricht bij onder andere: Museum aan het Vrijthof, Landgoed Heerdeberg, Maastricht-Airport, Meet Maastricht, TEFAF,  Château Neercanne, La Bonbonnière, Kasteel de Hoogenweerth en Château St. Gerlach.

Sunshine Jazztrio

jazztrio bruiloft Maastricht

Een bruiloft is altijd een unieke en persoonlijke aangelegenheid. Een jazztrio op uw bruiloft is een unieke sfeermaker. Bijvoorbeeld tijdens de receptie waar onze muziek professionals een relaxte en feestelijke sfeer verzorgen waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Eventueel kunnen onze jazztrio’s ook muziek verzorgen bij de ceremonie. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

jazzband jazztrio jazz band trio boeken feest bruiloft België Amsterdam

jazztrio zakelijk event Maastricht

Ook voor een zakelijk evenement is een jazztrio een bijzondere en sfeervolle sfeermaker. We verzorgden eerder muziek voor diverse evenementen in Maastricht waaronder een jazzband voor TEFAF. Ook hier de kunnen de musici sfeer maken met muzikale omlijsting waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw zakelijk event te bespreken.

over ons

123jazztrio.nl is een onderdeel van Artiestenbureau Joost Zoeteman. Joost is zelf ook werkzaam als jazzprofessional en verzorgt al meer dan tien jaar diverse soorten muziek voor allerlei gelegenheden. Of het nou gaat om een klein evenement, een bruiloft of een concert. We staan u graag bij met kennis en ervaring. We werken met de beste muziekprofessionals en stellen de muziek altijd in dienst van de gelegenheid. Vragen? Laat het ons weten, we komen graag met u in contact.

tip: kijk voor andere muziekstijlen ook op www.joostzoeteman.nl

Geef een reactie

required