Sunshine jazztrio

Swingende stijlvolle sfeermaker

sunshine Overall rating: ★★★★★ 4.5 based on 4 reviews
5 1

Het Sunshine jazztrio brengt swingende stijlvolle muzikale omlijsting voor uw huwelijk, feest, borrel, receptie of business event. De muziek is niet overheersend zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De heren zorgen voor een aangename sfeer en “classy’ uitstraling. Het repertoire bestaat uit swing, bossa nova en bekende popnummers in een jazzy jasje.

Jazztrio met aangenaam volume

Het jazztrio bestaat uit ervaren muzikanten die sfeer en gasten voorop stellen. We zorgen voor een aangenaam volume en goede sfeer. Het muzikaal omlijsten van een gelegenheid is iets anders dan een concert geven, dat snappen deze jazz professionals heel goed. Het Sunshine jazztrio haalt voldoening uit het verzorgen van een goed sfeer en een geslaagde middag of avond.

Mobiel

Het trio kan eventueel mobiel spelen en per sets van plek wisselen. Dit kan zowel binnen als buiten (onder de juiste weersomstandigheden en afhankelijk van de ruimte). Neemt u vrijblijvend contact op voor uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

Reacties

bruiloft Dordrecht

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de fijne muziek. Het was een prachtige dag en we zullen jullie naam zeker doorgeven.

Business event Rotterdam

★★★★☆
4 5 1
Hi Joost, Alles is naar wens gelopen, de muziek maakte de avond compleet!

feestavond

★★★★☆
4 5 1
beste Joost, Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige feestavond beleefd,waarbij de muzikale ondersteuning van het trio geweldig was. lees verder... Heel veel gasten complimenteerden ons met de heerlijke muziek. Die complimenten geven we graag door. Heel hartelijk bedankt.

bruiloft

★★★★★
5 5 1
Ik heb in alle hectiek maar een iemand van jullie gesproken / goeiedag gezegd. We vonden het echt geweldig, hartelijk dank!!!!! Hopelijk hebben we snel weer wat moois te vieren waar jullie bij zijn!

Neem contact op