jazz trio Amsterdam

U bent op zoek naar een jazz trio voor uw bruiloft of receptie in Amsterdam? 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. Een jazz trio is de perfecte sfeermaker. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen regelmatig jazz trio’s in Amsterdam en zijn met veel locaties al bekend

Het juiste jazztrio boeken?

Voordat u het juiste  jazz trio in Amsterdam gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Kijkt u ook eens op de bandpagina’s. Hier vind u uitgebreide informatie, video’s en prijsindicaties van alle jazztrio’s.

Verschillende gelegenheden

123jazztrio.nl verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen in Amsterdam. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locates waar we vaak werken zijn onder andere: Hortus Botanicus, Tropenmuseum, Artis, RAI, Holland Casino, Mercure Hotel, Grachtenhuis.

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken.