jazz trio Amsterdam

U bent op zoek naar een jazz trio voor uw bruiloft of receptie in Amsterdam? 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. Een jazz trio is de perfecte sfeermaker. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen regelmatig jazz trio’s in Amsterdam en zijn met veel locaties al bekend

Het juiste jazztrio boeken?

Voordat u het juiste  jazz trio in Amsterdam gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Kijkt u ook eens op de bandpagina’s. Hier vind u uitgebreide informatie, video’s en prijsindicaties van alle jazztrio’s. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw gelegenheid in Amsterdam.

verschillende gelegenheden jazz trio boeken

123jazztrio.nl verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Hortus Botanicus, Tropenmuseum, Artis, RAI, Holland Casino, Mercure Hotel, Grachtenhuis.

jazztrio jazz jazzband band trio Maastricht Amsetrdam
lees nu onze blog over en jazzband boeken!

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazz trio te boeken voor uw event in Amsterdam.

review event Amsterdam RAI

“Thank you for a great experience and great jazz music at our stand yesterday. Really great and what a success!” – K Poulsen DESMI

wie zijn wij?

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.

kijk op joostzoeteman.nl voor meer bands in Amsterdam met in verschillende stijlen!