jazz trio huren

lees onze blog met tips voor het boeken van een jazztrio!

Wanneer u een jazz trio wilt huren bent u op de juiste plek! 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van jazztrio’s door heel Nederland en België. Wij verzorgen stijlvolle jazztrio’s voor huwelijksrecepties, een borrel en zakelijke events. De muziek is niet overheersend en geeft een aangename sfeer. Een jazztrio is de perfecte sfeermaker.

het juiste jazz trio huren

Wij helpen u graag het juiste jazztrio te huren voor uw unieke gelegenheid in te huren. Sommige bezettingen zijn mobiel en kunnen zowel binnen als buiten snel van plek wisselen. Wij hebben trio’s met zang, en ook volledig instrumentaal. Elke gelegenheid is anders. Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

praktisch

Omdat we werken met kleine bezettingen hebben onze jazztrio’s weinig ruimte nodig. Geluid verzorgen we zelf en in de meeste gevallen is een standaard stopcontact al voldoende. Sommige jazztrio’s kunnen zelfs volledig akoestisch spelen.

    gelegenheden jazz trio huren

    123jazztrio.nl verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Hortus Botanicus, Tropenmuseum, Artis, RAI, Holland Casino, Mercure Hotel, Grachtenhuis.

    Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazz trio te boeken.

    wie zijn wij?

    123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. Ook vinden we het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.