muziek in tijden van Corona

Muziek in tijden van Corona.. Het is momenteel voor iedereen een lastige periode met de huidige maatregelen. De evenementen, live muziek en bruiloften zijn tot stilstand gekomen. Het is heel vervelend maar gezondheid staat uiteraard ook bij ons voorop. Voor de lopende boekingen zoeken we gezamenlijk een nieuwe datum. Voor boekingen in een latere periode zijn we uiteraard gewoon bereikbaar. Hopelijk is het snel voorbij en kunnen we weer veel muziek brengen. We wensen iedereen sterkte met de uitdagingen van de komende tijd.

muziek tegen eenzaamheid

We zien wel veel prachtige initiatieven waarin muziek een bijzondere rol speelt. Wie heeft de beelden niet gezien van balkons vol zingende mensen in Italië, en inmiddels ook in Nederland. Deze kwamen spontaan tot stand. Nu zijn er ook meer georganiseerde initiatieven waarbij muzikanten bijvoorbeeld ouderen in een verpleeghuis verassen met een concert voor het raam. Prachtig, en het laat zien dat veel mensen een positieve wending geven aan de Corona crisis.

de kracht van muziek in tijden van Corona

Ook zonder live concerten geeft in deze tijd de platenspeler, cd, cassette of online muziek mensen veel troost. Het verzet de gedachten en neemt je mee naar een andere wereld, of naar vroeger. Het is mooi om te zien dat muziek zo’n grote waarde heeft voor veel mensen! We wensen iedereen nogmaals veel sterkte, en hopelijk mogen we u snel weer verblijden met live muziek!

tip: kijk ook op joostzoeteman.nl voor meer stijlen muziek!

Geef een reactie

required