jazztrio Antwerpen

het Sunshine Trio in actie

Een jazztrio in Antwerpen boeken voor uw gelegenheid? U bent bij ons aan het juiste adres. We werken inmiddels net zo vaak in België als in Nederland, en voornamelijk in Antwerpen en omstreken. We verzorgen muzikale omlijsting voor verschillende gelegenheden zoals: een bruiloft, feest, diner, congres, receptie of zakelijk evenement. Lees hieronder meer, en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en de beschikbaarheid.

jazztrio Antwerpen instrumentaal of met zang

We hebben verschillende jazztrio’s met zangeres, maar ook instrumentaal. Wilt u een echte “eyecatcher” met herkendbare muziek, dan is een zangers een goede optie. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken dat de muziek te hard is. Wij weken met de beste jazzprofessionals welke sfeer en gasten voorop zetten. Uw gasten kunnen dus altijd met elkaar in gesprek blijven terwijl het jazztrio een prettige sfeer verzorgt. Ook kunt u een sfeervol instrumentaal jazztrio of duo boeken. Zo is het Jazzduo Strings heel zacht van karakter, en geschikt voor kleine groepen. En het Pianotrio Wings brengt heerlijke jazzmuziek in de stijl van Nat King Cole en Oscar Peterson. Vragen? Nee vrijblijvend contact op, we verzorgen graag het leukste jazztrio voor uw gelegenheid in Antwerpen!

pianotrio Wings

mobiel jazztrio Antwerpen

Veel van jazztrio’s kunnen ook mobiel spelen. Dat betekend dat ze akoestisch of licht versterkt spelen, en snel van plek kunnen wisselen. Erg handig voor een buitenevenement, of een locatie met meerdere ruimtes! Het Sunshine Jazztrio is een van die bezettingen!

referenties en werkgebied België

Eerder verzorgden wij al muziek voor onder andere: Kring Groot AntwerpenMatexpop Kortrijk, Casino Oostende, Concert Nobles Brussel, Centrale Gent, Maison de la Culture Namen en vele particuliere gelegenheden door heel België. Ons werkgebied beslaat alle gewesten: Brussels gewest, Vlaams gewest en Waals gewest. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid, en een prijsopgave op maat.

tip: kijk voor andere muziekstijlen ook op: joostzoeteman.nl

Geef een reactie

required