jazztrio bruiloft

Een jazztrio op uw bruiloft is een bijzondere en unieke sfeermaker. Maar hoe maakt u de beste keus? Hier een paar punten om te overwegen zodat u zeker bent dat u het juiste jazztrio boekt. Vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

jazztrio bruiloft

jazztrio op ceremonie & receptie bruiloft

Een jazztrio verzorgt vaak de muzikale omlijsting van de bruiloftsreceptie. Dit omdat de muziek uitstekend geschikt is als relaxte en feestelijke achtergrondmuziek waarbij uw gasten wel met elkaar in gesprek kunnen blijven. Ook kan de band muziek op maat verzorgen tijdens de trouwceremonie. Bijvoorbeeld bij binnenkomst, een speciaal stuk voor de het bruidspaar en tijdens het tekenen. Er is veel mogelijk! Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

jazztrio uitbreiden voor feest

Wilt u dat tijdens het feest ook gedanst kan worden. Dat is zeker mogelijk. We verzorgen geen top 40 coverbands, laten we daar duidelijk over zijn! Maar.. een band als PIEN kan wel mellow versies van bekende nummers brengen waarop uw gasten kunnen swingen. U kunt dan denken aan muziek van Amy Winhouse, Caro Emerald en Stevie Wonder. Voor dansbare muziek breiden we de band meestal uit tot tot een kwartet. Neem ook hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

PIEN in actie

mobiel & akoestisch

Een jazztrio akoestisch laten spelen op uw bruiloft is ook een mogelijkheid om te overwegen. Een akoestisch (onversterkt) jazztrio kan zich snel verplaatsen en dus op verschillende plekken spelen. Ideaal voor als u bijvoorbeeld uw gasten muzikaal wilt ontvangen. Of op een locatie met verschillende ruimtes. Ook voor buiten is dit zeer praktisch. Check wel altijd in hoeverre het haalbaar is. Muziek op de achtergrond moet nog wel hoorbaar zijn uiteraard!

Geef een reactie

required