jazzband Amsterdam

U bent van plan om een jazzband te boeken voor uw receptie, evenement of bruiloft in Amsterdam? In dit stukje meer informatie en punten om te overwegen voor het inhuren van een jazzband in Amsterdam. Lees snel verder!

locaties Amsterdam

Amsterdam heeft prachtige sfeervolle locaties, van ouderwets Amsterdamse statuur tot modern en alles daar tussen in. Een paar prachtige trouwlocaties zijn naar onze mening: de Hortus Botanicus, het Grachtenhuis, Dining 27, Roberto’s (Hilton Amsterdam) en Blijburg. Voor grote events is het Scheepvaartmuseum prachtig, evenals de Kromhouthal.
Een van de belangrijke punten om bij stil te staan is de bereikbaarheid van de door u gewenste locatie. Amsterdam heeft locaties die heel lastig te bereiken zijn voor zowel de jazzband als uw gasten!

mobiele jazzband Amsterdam

Op sommige locaties is versterkte muziek niet toegestaan (bijvoorbeeld de Hortus Botanicus). Gelukkig hebben wij ook volledig akoestische jazzbands. Deze kunnen zonder versterking spelen. Daarnaast kunnen ze ook snel verplaatsen en dus op verschillende plekken spelen. Daarnaast scheelt het een hoop ruimte en geen gesleep met een hoop spullen tussen de gasten door. Een van de jazzbands die zo kan spelen is het Sunshine Jazztrio, zie hieronder!

de beste jazzprofessionals!

123jazztrio werkt met een vast netwerk van de beste jazzprofessionals van Nederland. Dit zijn niet alleen professionele musici, maar ook mensen met oog voor detail en sfeer. Zo stellen we ons altijd dienstbaar op naar sfeer en gasten en weten we de juiste sfeer neer te zetten met muziek. De musici spelen uiteraard in pak of mooi gekleed. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar!

jazzband ervaring Amsterdam

123jazztrio werkt door heel Nederland en België. Een groot deel van onze boekingen, zo’n 40% is in Amsterdam. We kennen dan ook de meeste locaties goed. Dat is erg handig in geval van bijvoorbeeld een beurs in de RAI. We kennen de weg en werken er altijd met veel plezier.

Tijdens Master of LXRY in de RAI

wie zijn wij?

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.

kijk op joostzoeteman.nl voor meer bands in Amsterdam met in verschillende stijlen!

Geef een reactie

required