Vera Westera Jazzduo

Vera’s Jazzduo voor uw receptie, feest of bruiloft

vocally
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 3 reviews.

Op zoek naar een jazzduo voor uw receptie, diner of bruiloft? Vera’s jazzduo speelt muziek die een aangename sfeer verzorgt tijdens een feest, borrel of receptie. Het jazzduo heeft een repertoire dat  bestaat uit bekende pop en jazznummers die feestelijk swingend gespeeld worden op een volume dat niet overheerst. Uw gasten kunnen tijdens de receptie met elkaar in gesprek blijven in deze feestelijke setting. Het Duo kan eventueel worden uitgebreid tot een trio met contrabas (zang/gitaar en contrabas). 

Vera's jazztrio

jazzduo of trio op receptie op maat tijdens huwelijk of receptie

Naast achtergrondmuziek verzorgt het jazzduo/trio regelmatig muziek op maat voor huwelijksceremonies. In overleg met de wensen van het huwelijkspaar verzorgen wij uw favoriete nummers voor tijdens de ceremonie. Live muziek op uw huwelijksceremonie is uniek en ontzettend sfeer verhogend.

ervaren jazzprofessionals

Zangeres Vera is tweevoudig winnares van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours. Ze kreeg hier zowel de eerste prijs van de jury als de publieksprijs. Een jaar later won ze in Leiden de solistenprijs van de VSB Music Award. Alle musici hebben veel ervaring op het podium, maar verzorgen ook met veel plezier relaxte achtergrondmuziek. Neemt u vrijblijvend contact op voor vragen, beschikbaarheid en een offerte op maat.

reacties jazzduo

bruiloft

★★★★☆
We hebben van jullie muziek genoten! Ook kregen we van gasten positieve reacties op de muziek, zoals: dat het niet verveelde, dat ze lekker gedanst hebben, dat Vera een prettige stem had om te horen enz. Als mensen ons nog een keer een tip voor een goed jazz-bandje vragen zullen we jullie zeker aanraden.
- N. van Scharrenburg

bruiloft

★★★★★
Het was een doorslaand succes! Echt precies goed en heel aardige mensen! Ook onze gasten waren erg enthousiast en vroegen naar naam en adres. Hetzelfde geldt voor de cateraar.
- E. Tuinen

privé feest

★★★★★
Beste Joost, Bedankt. Het was precies zoals we hoopten. Geweldig trio, leuke mensen en fantastische muziek. We hebben jullie nm ook nog doorgegeven, dus wie weet!
- H. van den Heuvel

neem contact op

    wie zijn wij?

    123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.