jazz band huren België

Een jazz band huren in België? 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van stijlvolle jazz bands in België en Nederland. Wij verzorgen vaak muziek voor bruiloft recepties, feest of borrel en zakelijke events. De afgelopen jaren werken onze jazz professionals steeds vaker in België. Onze jazz bands verzorgen sfeervolle swingende achtergrondmuziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.

de juiste jazz band in België huren

Wij helpen u graag met het vinden van het juiste jazz band om te in te huren. Een trouwdag, een feest een zakelijk event, het zijn allemaal unieke gelegenheden die vragen om maatwerk. De musici stellen zich flexibel en dienstbaar op naar de sfeer en uw gasten. De uitstraling is altijd stijlvol, en de muziek niet overheersend. Onze jazztrio’s zijn de perfecte sfeermaker voor een bijzondere gelegenheid. En nee.. we vinden het helemaal niet vervelend om op de achtergrond muziek te spelen. Bij ons staat een aangename sfeer voor uw gasten voorop.

gipsy jazz band Zandverhalen
gipsy jazz band tijdens Zandverhalen Elburg. Lees onze blog over een jazz band boeken in België!

referenties en werkgebied België

Eerder verzorgden wij al muziek voor onder andere: Kring Groot Antwerpen, Matexpo Kortrijk, Casino Oostende, Concert Nobles Brussel, Centrale Gent, Maison de la Culture Namen. Ons werkgebied beslaat alle gewesten: Brussels gewest, Vlaams gewest en Waals gewest. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

wie zijn wij?

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. 123jazztrio maakt onderdeel uit van JZ Artiestenbureau. We vinden het erg belangrijk de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.