jazztrio boeken

Een jazztrio boeken voor uw bruiloft, receptie, borrel, diner of zakelijk evenement? 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting in Nederland en België. Een jazz trio is de perfecte sfeermaker. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Daarnaast is de uitstraling is stijlvol, en de muziek feestelijk en swingend.

Het juiste jazztrio boeken?

Samen met u kijken we naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Kijkt u ook eens op de bandpagina’s. Hier vind u uitgebreide informatie, video’s en prijsindicaties van alle jazztrio’s. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

    wie zijn wij?

    123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.

    verschillende gelegenheden jazztrio boeken

    123jazztrio.nl verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Hortus Botanicus, Tropenmuseum, Artis, RAI, Holland Casino, Mercure Hotel, Grachtenhuis.

    Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken.