Jazz Trio Rotterdam

U bent op zoek naar een jazz trio voor uw bruiloft of receptie in Rotterdam? 123jazztrio.nl is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. Een jazz trio is de perfecte sfeermaker. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen regelmatig jazz trio’s in Rotterdam en zijn met veel locaties al bekend

Het juiste jazztrio boeken?

Voordat u het juiste  jazz trio in Amsterdam gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Kijkt u ook eens op de bandpagina’s. Hier vind u uitgebreide informatie, video’s en prijsindicaties van alle jazztrio’s. Voordat u het juiste  jazz trio in Amsterdam gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Kijkt u ook eens op de bandpagina’s. Hier vind u uitgebreide informatie, video’s en prijsindicaties van alle jazztrio’s.

jazz trio Rotterdam

Voordat u het juiste  jazz trio in Rotterdam gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Kijkt u ook eens op de bandpagina’s. Hier vind u uitgebreide informatie, video’s en prijsindicaties van alle jazztrio’s. Voordat u het juiste  jazz trio in Amsterdam gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Kijkt u ook eens op de bandpagina’s. Hier vind u uitgebreide informatie, video’s en prijsindicaties van alle jazztrio’s.

Verschillende gelegenheden

123jazztrio.nl verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen in Rotterdam. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Parquit, Zalmhuis, Heerenhuys, Holland Casino, de SS Rotterdam, en Kaapse Brouwers (foodhal).

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken.