jazztrio kiezen voor bruiloft of feest? Lees het hier!

Het juiste jazztrio kiezen voor uw bruiloft of feest is nog niet zo makkelijk. De muziek bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer. Een zakelijk evenement is heel wat anders dan een bruiloft. Gaat u voor een strakke uitstraling of wilt u het juist liever wat losser. Allemaal punten om bij stil te staan voordat u uw definitieve keuze maakt.

Zang of instrumentaal?

jazztrio P.I.E.N.
jazztrio P.I.E.N.

Een jazztrio kiezen voor uw bruiloft of feest met zang kan goed werken om een losse relaxte sfeer te creëren. De band kan op de achtergrond blijven, maar toch makkelijk contact maken met het publiek. Eventueel kunnen ze ook wat meer op de voorgrond treden. Een instrumentaal jazztrio kiezen werkt vooral erg goed als muzikale omlijsting.

jazzmuziek en sfeer

Voor een meer bohemien sfeer is het Gypsy Trio een erg goede optie. Swingende gypsyjazz en zigeunermuziek in navolging van het Rosenberg Trio. Ook erg leuk voor bijvoorbeeld een tuinfeest.
Op zakelijke events is pianotrio Wings een aanrader. Stijlvol in pak met easy swingende muziek. Neemt u contact op voor aanvullende informatie.

jazztrio voor uw bruiloft of feest tijdig aanwezig

Onze jazztrio musici zijn altijd een uur voor aanvang aanwezig om een goede speelplek gered te maken. Zo weet u zeker dat alles klaar staat als uw gasten arriveren. Tevens stellen de musici zich flexibel op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

Geef een reactie

required