Pianotrio Wings

pianotrio “Nat King Cole” stijl

wings
4,8 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 5 reviews.

Pianotrio Wings brengt easy swing en jazz in de stijl van onder andere Nat King Cole en Oscar Peterson. Deze trio bezetting is uniek omdat deze uit enkel snaar instrumenten bestaat; piano, gitaar en contrabas. Omdat er geen drums meespeelt kan het trio ook op laag volume prachtig swingende muziek spelen. Het jazz trio is dan ook uitstekend geschikt voor het verzorgen van muzikale omlijsting van een borrel, diner of zakelijk evenement. De heren spelen in pak en zorgen naast goede muziek voor een “classy” uitstraling.

piano op locatie niet noodzakelijk

Als er geen piano of vleugel op locatie aanwezig is verzorgen wij kosteloos een elektrische piano. Als u liever een prachtige vleugel op locatie heeft kunnen wij dit tegen gunstige meerprijs verzorgen. Dit komt regelmatig voor bij zakelijke evenementen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

jazz pianotrio repertoire

Het repertoire van Wings jazz pianotrio is heel breed. Naast de muziek Nat King Cole en Oscar Peterson speelt het trio ook veel songs uit het Great American Songbook, bossa nova, latin, en bekende popnummers. De musici passen het repertoire feilloos aan de sfeer van de gelegenheid aan, en zorgen voor een aangename sfeer.

reacties

bruiloft Landgoed Warnsborn

★★★★★
Hi Joost, Wat was dat een topdag en wat kunnen jullie spelen! Ontzettend bedankt voor de fantastische sfeer die jullie hebben helpen neerzetten. Ik hoop dat jullie er ook van hebben genoten.
- Kasper en Irene

Mat Expo

★★★★★
Joost en zijn band hebben op een zeer professionele wijze ons klantevenement op een mooie, en zeer muzikale wijze ondersteund. Het kwartet wist op een feilloze manier de sfeer te treffen en hierop in te spelen. Kortom, een erg goede aanrader !
- Fa. Somtp Belgium-Liebherr

kasteel Medemblik

★★★★☆
Hartelijk dank voor de fijne muziek die jullie verzorgd hebben voor de verjaardag van mijn vader. Ik heb er van genoten!
- verjaardag

receptie

★★★★★
Beste leden van het Trio, Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan ons feest. Jullie taak was een beetje ondankbare, realiseren wij ons. Maar jullie hebben wel exact gebracht wat we gevraagd hebben: op de achtergrond een mooi stukkie muziek. Ook van gasten kregen wij positieve reacties over jullie muzikale bijdrage. Veel succes met jullie Trio.
- Ton en Trees Schouten

optreden Beemsterzwaag

★★★★★
Bedankt voor de mooie avond heren. Prachtig gespeeld!
- H. Poelman

neem contact op

    123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. Ook vinden we het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.