Pianotrio Wings

Easy jazz & swing “Nat King Cole” stijl

wings Overall rating: ★★★★★ 5 based on 1 reviews
5 1

Piano jazz trio Wings brengt easy swing en jazz in de stijl van onder andere Nat King Cole en Oscar Peterson. Deze trio bezetting is uniek omdat deze uit enkel snaar instrumenten bestaat; piano, gitaar en contrabas. Omdat er geen drums meespeelt kan het trio ook op laag volume prachtig swingende muziek spelen. Het jazz trio is dan ook uitstekend geschikt voor het verzorgen van muzikale omlijsting van een borrel, diner of zakelijk evenement. De heren spelen in pak en zorgen naast goede muziek voor een “classy” uitstraling.

Piano op locatie niet noodzakelijk

Als er geen piano of vleugel op locatie aanwezig is verzorgen wij kosteloos een elektrische piano. Als u liever een prachtige vleugel op locatie heeft kunnen wij dit tegen gunstige meerprijs verzorgen. Dit komt regelmatig voor bij zakelijke evenementen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Jazz trio repertoire

Het repertoire van Wings jazz trio is heel breed. Naast de muziek Nat King Cole en Oscar Peterson speelt het trio ook veel songs uit het Great American Songbook, bossa nova, latin, en bekende popnummers. De musici passen het repertoire feilloos aan de sfeer van de gelegenheid aan, en zorgen voor een aangename sfeer.

Reacties

optreden Beemsterzwaag

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de mooie avond heren. Prachtig gespeeld!

Neem contact op