Gipsy Three

 

Gipsyjazz in de stijl van het Rosenberg Trio

gipsy Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1

Dit gipsy jazz trio speelt onvervalste Hot Club de France, de muziek bekend van onder andere Django Reinhardt en het Rosenberg Trio.  Deze feestelijke  muziek is, virtuoos en swingend en werkt heel goed als muzikale omlijsting van een bruiloft, feest of receptie. De bezetting bestaat volledig uit snaarinstrumenten; gitaar, contrabas en viool.

Jazztrio met viool gitaar en contrabas

De groep kan worden geboekt in bezetting gitaar, contrabas en viool Deze bezetting speelt licht versterkt of helemaal akoestisch. Het trio is mobiel en kan binnen en buiten spelen, en eventueel per set wisselen van plek. Het trio speelt ook vaak als kwartet met een extra gitarist om het geheel nog meer te laten swingen (zie video).

Bezetting met gitaar, gitaar en contrabas

Het is ook mogelijk om het trio te boeken in bezetting gitaar, gitaar en contrabas. Deze bezetting is bij het grote publiek bekend is geworden door het Rosenberg Trio. Het repertoire bestaat echte gipsyjazz nummers zoals; Nuages, Swing 48, Bellevilles, Place de Brouckeres. Neemt u contact op voor uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

Reacties