Gipsy Three

Gipsy jazz zigeunermuziek in de stijl van het Rosenberg Trio

gipsy-three Overall rating: ★★★★★ 5 based on 3 reviews
5 1

Dit gipsy jazz zigeunermuziek trio speelt onvervalste Hot Club de France, de zigeunermuziek bekend van onder andere Django Reinhardt en het Rosenberg Trio.  Deze feestelijke  muziek is, virtuoos en swingend en werkt heel goed als muzikale omlijsting van een bruiloft, feest of receptie. De bezetting bestaat volledig uit snaarinstrumenten; gitaar, contrabas en viool.

Gipsy jazz trio met viool gitaar en contrabas

De groep kan worden geboekt in bezetting gitaar, contrabas en viool Deze bezetting speelt licht versterkt of helemaal akoestisch. Het trio is mobiel en kan binnen en buiten spelen, en eventueel per set wisselen van plek. Het trio speelt ook vaak als kwartet met een extra gitarist om het geheel nog meer te laten swingen (zie video).

Zigeunermuziek bezetting met gitaar, gitaar en contrabas

Het is ook mogelijk om het gipsy jazz trio te boeken in bezetting gitaar, gitaar en contrabas. Deze bezetting is bij het grote publiek bekend is geworden door het Rosenberg Trio. Het repertoire bestaat echte gipsyjazz nummers zoals; Nuages, Swing 48, Bellevilles, Place de Brouckeres. Neemt u contact op voor uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

Reacties

DLC restaurant feest Amersfoort

★★★★★
5 5 1
Dank je, Joost. Dankzij jullie was er meteen een ontspannen sfeer. Achtergrondmuziek....ja, dat hadden we afgesproken, haast jammer, want Top kwaliteit! Hartelijke groet Tom & Stella

Genoten

★★★★★
5 5 1
Mede dankzij jullie inzet hebben de gasten genoten. Prachtige achtergrondmuziek en de gasten konden zich met elkaar onderhouden. Ook jullie flexibele instelling – het wisselen van plek – gaf ons een goed gevoel.

familiefeest

★★★★★
5 5 1
Beste heer Zoeteman, Alles is gelopen zoals afgesproken. De heren wisten de juiste snaar te raken!

Wie zijn wij?

123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. 123jazztrio maakt onderdeel uit van JZ Artiestenbureau We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.