Gipsy Swing Trio

gipsy-three
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 7 reviews.

De heren van het trio Gipsy Swing Trio brengen onvervalste gipsy jazz zigeunermuziek bekend van onder andere Django Reinhardt en het Rosenberg Trio.  Deze feestelijke  muziek is, virtuoos en swingend en werkt heel goed als muzikale omlijsting van een bruiloft, feest of receptie. De bezetting bestaat volledig uit snaarinstrumenten; gitaar, contrabas en viool. Het trio speelt veel in Nederland maar ook in België.

gipsy jazz trio met viool gitaar en contrabas

De groep kan worden geboekt in bezetting gitaar, contrabas en viool Deze bezetting speelt licht versterkt of helemaal akoestisch. Het trio is mobiel en kan binnen en buiten spelen, en eventueel per set wisselen van plek. Het trio speelt ook vaak als kwartet met een extra gitarist om het geheel nog meer te laten swingen (zie video).

gipsy jazz zigeunermuziek
gipsy jazz in actie tijdens event

gypsy jazz zigeunermuziek bezetting met gitaar, gitaar en contrabas

Het is ook mogelijk om het gipsy jazz trio te boeken in bezetting gitaar, gitaar en contrabas. Deze bezetting is bij het grote publiek bekend is geworden door het Rosenberg Trio. Het repertoire bestaat echte gipsyjazz nummers zoals; Nuages, Swing 48, Bellevilles, Place de Brouckeres. Neemt u contact op voor uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

triobezetting viool gitaar en contrabas

contact

bruiloft Renkum

★★★★★
Beste Joost, We genieten al twee weken na van die mooie trouwdag op vrijdag 30 augustus 2019. Dat jullie daar speelden, lekker onder de walnotenboom op die prachtige buiten locatie, gaf zoveel extra sfeer aan het feest. Vele gasten hebben ons later nog verteld hoe goed ze de muzikanten vonden en hoe passend ze de muziek vonden. Het lekker swingen op het einde maakte het helemaal af! Dank nogmaals voor jullie mooie bijdrage aan onze trouwdag. Groet, Marcel en Mirjam
- Marcel en Mirjam de Ridder

bruiloft Doornik

★★★★★
We hebben heel veel complimenten gekregen op de band. Nogmaals bedankt!
- Sarah

particulier feest

★★★★★
Zoals eerder gezegd zijn we erg tevreden over uw trio. Het was fantastisch!!! Dank.
- vd Valk

bruiloft

★★★★★
Joost en zijn muzikale makkers hebben bijgedragen aan een onvergetelijke dag. Ze voldeden aan al onze wensen en hebben prachtig gespeeld. Zeker een aanrader!
- Arnoud en Daan

familiefeest

★★★★★
Beste heer Zoeteman, Alles is gelopen zoals afgesproken. De heren wisten de juiste snaar te raken!
- dhr van Veen

    Wie zijn wij?

    123jazztrio.nl is de specialist in Nederland en België voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek door kleine bezettingen. Wij staan voor persoonlijk maatwerk en hoge kwaliteit muziek. 123jazztrio maakt onderdeel uit van JZ Artiestenbureau. We vinden het erg belangrijk dat naast goede muziek, ook de communicatie vooraf en ter plekke goed verloopt. Wij stellen graag alles in het werk om de door uw gewenste muziek en uitstraling te realiseren. Uiteraard werken we alleen met ervaren en professionele musici die we persoonlijk hebben geselecteerd uit ons netwerk.