Vocally Yours

Pop & jazztrio voor uw huwelijk, receptie of feest

vocally Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1

Vocally Yours speelt muziek die een aangename sfeer verzorgt tijdens een feest, borrel of receptie. Het repertoire bestaat uit bekende pop en jazznummers die feestelijk swingend gespeeld worden op een volume dat niet overheerst. Uw gasten kunnen met elkaar in gesprek blijven in deze feestelijke setting. Het trio verzorgt vaak muziek voor bruiloften.

Muziek op maat tijdens huwelijksceremonie

Naast achtergrondmuziek verzorgt het trio regelmatig muziek op maat voor huwelijksceremonies. In overleg met de wensen van het huwelijkspaar verzorgen wij uw favoriete nummers voor tijdens de ceremonie. Dit is tevens mogelijk in duo bezetting zang en gitaar. Live muziek op uw huwelijksceremonie is uniek en ontzettend sfeer verhogend.

Ervaren jazz professionals

Zangeres Vera is tweevoudig winnares van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours. Ze kreeg hier zowel de eerste prijs van de jury als de publieksprijs. Een jaar later won ze in Leiden de solistenprijs van de VSB Music Award. Alle musici hebben veel ervaring op het podium, maar verzorgen ook met veel plezier relaxte achtergrondmuziek. Neemt u vrijblijvend contact op voor vragen, beschikbaarheid en een offerte op maat.

Reacties

Neem contact op