duo Tamara Maria

duo Tamara Maria

Duo Tamara Maria speelt fijne muziek in de kleinst mogelijke bezetting. Relaxte bossa nova en latin, afgewisseld met easy pop en jazz. Deze bezetting is uitstekend geschikt voor het sfeervol muzikaal omlijsten van een receptie, bruiloft, diner, borrel, of als muzikaal intermezzo van bijvoorbeeld een presentatie. De musici zorgen voor een fijne sfeer en stijlvolle uitstraling. Enkele artiesten waar Tamara Maria Duo repertoire van speelt zijn : Sergio Mendes, Nina Simone, Astrud Gilberto, Amy Winehouse, Michael Buble, Caro Emerald, Adele, Stan Getz, Gare du Nord, Ella Fitzgerald, Norah Jones, Sade, Nathalie Cole, Diana Krall. Ook zingt Tamara Maria veel pop covers in een lounge versie of latin uitvoering.Bekijk de video, en neem vrijblijvend contact op om de beschikbaarheid en mogelijkheden voor uw gelegenheid na te gaan.

Duo Tamara Maria: bossa nova, latin en meer..

Boek Tamara Maria voor uw evenement en u waant zich in het Ipanema van de jaren 60. Bossa Nova zangeres Tamara Maria heeft die typische stijl, sound en zelfs de looks van een “The Girl From Ipanema”. De zangeres zingt op authentieke wijze het hele oeuvre van Astrud Gilberto, Stan Getz, Antonio Carlos Jobim, Vinicius de Moraes en nog veel meer bossa nova artiesten. Tijdloze toppers als : One note samba, Chega de Saudade , Manha de Carnaval, Desafinado, en nog veel meer! Natuurlijk kan Tamara ook andere stijlen zingen zoals jazz, swing en easy pop.

tip: kijk ook op joostzoeteman.nl voor andere muziekstijlen

bruiloft Renkum

★★★★★
Beste Joost, We genieten al twee weken na van die mooie trouwdag op vrijdag 30 augustus 2019. Dat jullie daar speelden, lekker onder de walnotenboom op die prachtige buiten locatie, gaf zoveel extra sfeer aan het feest. Vele gasten hebben ons later nog verteld hoe goed ze de muzikanten vonden en hoe passend ze de muziek vonden. Het lekker swingen op het einde maakte het helemaal af! Dank nogmaals voor jullie mooie bijdrage aan onze trouwdag. Groet, Marcel en Mirjam
- Marcel en Mirjam de Ridder

bruiloft Doornik

★★★★★
We hebben heel veel complimenten gekregen op de band. Nogmaals bedankt!
- Sarah

particulier feest

★★★★★
Zoals eerder gezegd zijn we erg tevreden over uw trio. Het was fantastisch!!! Dank.
- vd Valk

bruiloft

★★★★★
Joost en zijn muzikale makkers hebben bijgedragen aan een onvergetelijke dag. Ze voldeden aan al onze wensen en hebben prachtig gespeeld. Zeker een aanrader!
- Arnoud en Daan

familiefeest

★★★★★
Beste heer Zoeteman, Alles is gelopen zoals afgesproken. De heren wisten de juiste snaar te raken!
- dhr van Veen