jazzduo 3for2

Jazzduo 3for2 is bestaat uit saxofoon en gitaar en is uitstekend geschikt voor het verzorgen van muziek op een bruiloft, receptie of bedrijfsevenement. Relaxte jazz, swing en bossa als perfecte sfeermaker. De muziek is bedoeld als achtergrondmuziek zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De musici zijn netjes gekleed en zorgen en hebben een flexibele opstelling waarbij sfeer en gasten voorop staan.

jazzduo saxofoon en gitaar

Deze bezetting heeft heel weinig ruimte nodig wat handig kan zijn op een drukke receptie, of locatie. Het duo kan wisselen per set en zijn dus mobiel inzetbaar.

jazzduo 3for2.. saxofonist speelt ook contrabas!

De saxofonist van jazzduo 3 for 2 speelt ook contrabas. Het is daarom mogelijk dat het duo in wisselende bezetting speelt; saxofoon en gitaar en gitaar en contrabas. Afwisselend en een contrabas zorgt altijd voor een bijzondere uitstraling. Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact op.

op tijd aanwezig en in pak

Het jazzduo is altijd een uur voor aanvang aanwezig om ruim op tijd speelklaar te zijn. De heren spelen uiteraard in pak. Tussen de sets door kunnen zij op verzoek voor pauzemuziek zorgen. In overleg is het ook mogelijk dat het jazzduo een microfoon meeneemt waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken